Hem

Näspipa

Förkylning, snuva, hosta, nästäppa, luftrörskatarr, influensa, rinnande näsa, allergi, astma: sjukdomar som gör livet surt för oss alla. Åtminstone några av dem har varje människa upplevt någon gång. Det finns en uppsjö av hjälp- och botemedel för deras bekämpning. Nu finns det en helt naturlig och effektiv hjälpmedel också: mineralsalt ur djupa grottor. Det kan snabbt lindra besvären och kan även hjälpa till att förebygga dem. Det var känt i århundraden att luften i saltgrottor har välgörande effekt på övre luftvägsbesvär. Detta är väl dokumenterat i kliniska tester och genom läkarutlåtanden.

Grott-terapins framgång hänger ihop med saltpartiklarna som svävar i luften inuti grottorna. Dessa verkar renande, lugnande och regenererande på våra andningsorgan. Vi har fyllt inhalatorn med noga utvalda saltkristaller från den mest kända saltgrottan i Europa. Kristallerna kan skänka betydande lindring åt dem som lider av dessa besvär. Saltpipan är i praktiken en mobil saltgrotta. Den möjliggör för alla att överallt och när som helst kunna njuta av saltkristall-terapins fördelar. Saltpipan kan med fördel användas som kompletterande, effektiv terapi mot höstens och vinterns traditionella luftvägssjukdomar. Vid regelbunden användning kan även hjälpa till att förebygga och förhindra dessa sjukdomars utbrott.

Bruksanvisning:

Andas in genom munstycket och andas ut genom näsan. Andas som vanligt. Rekommenderad användningstid vid akutfall sammanlagd 15-25 minuter per dag. Använd inhalatorn 3-4 gg/dag á 4-5 minuter. I förebyggande syfte rekommenderas 10-15 minuter per dag. Efter inandningen startar reningsprocessen i kroppen genom hosta och näsrinna. Den inhalerade, saltmättade luften stimulerar slemhinnorna till intensiv reningsprocess. Saltpartiklarna aktivt medverkar i bekämpningen av baciller och virus. Enligt de senaste rönen hjälper saltet till att hålla kroppens egna immunsystem i balans.

Saltpipa innehåller:

  • Natriumklorid: 99,20%
  • Kalcium sulfat: 0,40%
  • Magnesium klorid: 0,08%
  • Kalcium klorid: 0,08%
  • Järn(III) oxid: 0,001%

Inhalatorns saltinnehåll räcker till 3-6 månaders användning, beroende på användningsfrekvensen. Rengör utvändigt med en ren, fuktig duk. Akta, så det inte kommer fukt inuti saltpipan. Förvara torrt och svalt.